Tuigerijbijl Bel nu Tuigerij Bijl Nederlands Duits Facebook Stuur ons een bericht
Bijl Watersport en tuigerij wil graag uw partner zijn in geval van schade aan tuigages van zeiljachten! In geval van schade aan een tuigage is het voor u mogelijk onze hulp in te schakelen. Ons bedrijf is een all-round watersportbedrijf, die als bevoegd service dealer van Sélden, alle benodigde kennis aan boord heeft.

In nauwe samenwerking met u is het mogelijk een duidelijke en heldere kostenraming te maken. U kunt van ons een prijsopgave verwachten met scherpe prijzen. Vervolgens dragen wij zorg voor vakkundig herstel en of levering en installatie van o.a. Selden masten, elektrisch of hydraulisch, (powerpack) gieken en furlex-rolreefsystemen(elektrisch of hydraulisch. Daarnaast vervangen of vernieuwen wij alle merken tuigages.
  Druk artikel af Verstuur bericht

Wij kunnen voor u, uw mast transporteren in Nederland, Duitsland, België tot 16,4 meter. Voor verdere gegevens, neem contact met ons op.
  Druk artikel af Verstuur bericht


Onze Tuigerij beschikt over bevoegde dealerschappen van: Seldén -masten, Furlex rolreefsystemen, Harken, Profurl, , Gibb, Rutgerson, Lewmar, Andersen en vele andere hardware leveranciers. U bent van harte welkom aan onze werksteiger voor reparatie, vervanging, controle en advies van uw tuigage. Tevens beschikken wij over een rijdende werkplaats waarmee op locatie eventueel werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.


De service in Brouwershaven en op locatie omvat niet alleen tuigage-gerelateerde aspecten maar ook een volledige jachtwerf en zeilmakerij waarmee wij zeer intensief (en in overleg) samenwerken. Middels deze intensieve samenwerking kunnen wij de tijd dat uw jacht wordt aangeboden voor werkzaamheden effectief benutten.

  Druk artikel af Verstuur bericht

Met de ontwikkelingen in de moderne zeilvaart worden de eisen steeds hoger gesteld, rolmasten waarbij het zeil handmatig, hydraulisch of elektrisch in de mast wordt gedraaid zijn geen uitzondering meer. Aan de hand van specificaties van jachtontwerpers, werf en klant wordt een mastprofiel gecalculeerd met de benodigde sterkte. In overleg met de klant wordt het gehele wensenplan doorgenomen en toegevoegd.
  Druk artikel af Verstuur bericht