Winkel
Wij heten u van harte welkom in onze gezellige winkel die deze winter een heuse metamorfose heeft ondergaan. Het is een knusse winkel waar u van harte welkom bent om te komen rondsnuffelen.


U kunt bij ons terecht voor zowel producten die betrekking hebben op de techniek aan boord alsook de inrichting van uw jacht. In onze nautisch ingerichte stuurhut vindt u leuke souvenirs, cadeau- en decoratie-artikelen. Ook voor dames- heren- en kinderkleding en modeaccessoires kunt u bij ons terecht. Van warme trui tot zomerse outfit. Van bootschoen of laarzen tot hippe teenslippers. Van windstopper tot vaar en waterkaarten wij bieden het allemaal aan.
Heeft u een storing aan uw jacht, neem contact met ons op en wij zorgen dat eventuele (reserve)onderdelen bij ons klaar liggen in de winkel. Mocht u problemen hebben met de installatie dan helpen wij u graag via ons netwerk in Brouwershaven. Dit kunnen wij ook uitvoeren op locatie. Bent u toe aan vervanging van uw accu's? Wij brengen graag een nieuwe onderhoudsvrije accu uit voorraad bij u aan boord en nemen uw oude accu mee terug.


Bent u een klant die ons regelmatig bezoekt of gaat bezoeken, dan is het zeker interessant om onze klantenkaart aan te vragen. U neemt dan deel aan ons aantrekkelijk spaarsysteem. Deze spaarkaart is uitsluitend geldig in onze winkel en niet van toepassing op producten die in de aanbieding zijn of waar reeds korting op gegeven is. Mocht u niet in de gelegenheid zijn ons bedrijf te bezoeken aan de Nieuwe Jachthaven 4 te Brouwershaven, geen nood! Wij sturen het u ook graag toe.

Tevens bieden wij gratis WiFi aan voor klanten die met hun boot voor reparatie bij ons aan de werksteiger liggen.Hieronder nog een kleine opsomming van wat wij u te bieden hebben in onze winkel: